Vi lät några av Europas främsta stilinspiratörer styla vår vita skjorta. Låt dig inspireras av "The Parisian man", Rudy Lauers eleganta men avslappnade franska stil eller Anneli Bush coola Londonlook. Marcus Schuterman och Elina Olofsson visar hur man blir Scandi-chic med den vita skjortan som bas. Medan Daphne från Nederländerna visar hur den vita skjortan kan kännas lika lyxig som tuff.


Innehållet i detta nummer
Street Style

Anneli Bush


Få personer får till helheten lika bra som Anneli. En cool storstadsstil där detaljerna som jeansens passform och de avslappnat uppkavlade skjortärmarna gör hela skillnaden. Its all in the details!

Läs mer
Street Style

Marcus Schuterman


En vit krispig skjorta och en klassisk beige paletå är ett säkert kort. Addera personliga detaljer för en vinnande stil. Elegant men samtidigt helt rätt i tiden.

Läs mer
Street Style

Elina Olofsson


Avskalat men med detaljerna i fokus. Elina får till den perfekta scandi-chica looken när hon matchar den klassiska vita skjortan med ett par snygga örhängen och diskreta rutor.

Läs mer
Street Style

Rudy Lauer ”The Parisian man”


Alla vill vi väl åt den där perfekta franska stilen som balanserar det eleganta med det avslappnade till perfektion. Låt dig inspireras av en av Frankrikes mest inflytelserika influencers, Rudy Lauer "The Parisian Man".

Läs mer
Street Style

Daphne Tiedink


Med lyxiga accessoarer känns den vita skjortan som ett exklusivt val. Låt dig inspireras av Daphne för att få till den eftersträvansvärda stilen som känns både lyxig och tuff. Att bära ett fint halsband innanför skjortans krage är ett enkelt men perfekt stylingknep!

Läs mer