GANT Merino Wool Open Kofta

Artno. 482809

1 799 kr 899 kr

färg: Black
Black
Merino Wool Open Kofta
Marine
Fine Merino Draped Kofta
Se tillgänglighet i butik

Produktinformation

Kofta i 100% tunn merinoull, med garn från en ekologisk producent i Italien, med öppen knappslå fram, lite längre längd som funkar perfekt lager på lager, och en broderad GANT-logotyp vid ärmslutet. (Designinfo: Merinoull är det perfekta materialet för den aktiva användaren eftersom det anpassar sig efter kroppstemperaturen.)

Modellen är 178 cm lång och använder storlek S.

Material & tvättråd

Kan tvättas i maskin på ylleprogrammet. Tvättas med liknande färger. Tvättas med avigsidan ut. Sträckes i vått tillstånd. Strykes för att återfå sin passform.


Merinoull 100%

Leverans & Retur

Leverans

GANT levererar ditt paket med Posten inom 2-3 arbetsdagar. Vid högsäsong och rea är leveranstiden något längre. När ditt paket har skickats kan du spåra paketet på Postens hemsida via länken vi skickar till dig på mail.

Frakt

Fri frakt på ordrar över 1500 kr. Returfrakt eller frakt vid byte bjuder vi alltid på. Om du väljer att hämta ditt paket i butik är frakten alltid fri.

Måttguide

(4/5 - 1 kund)

Betyg:

Datum:

Kommentar: Storleken stämde bra på längd, armar och axlar, dock hade den passat bättre runt midjan om jag hade varit kraftig. Nu kunde jag dra den runt ett varv till så att öppningen hamnade på ryggen.