Varukorg (0 varor)

Herrunderkläder

Se bra ut. Må bra. GANT Underwear är till för den sofistikerade mannen med en avslappnad syn på livet och en vilja att klä sig med stil.

GANTs filosofi är att du aldrig ska behöva kompromissa med vare sig komfort eller stil. Våra underkläder är inget undantag från den regeln. Vår kollektion av underkläder är trogen GANTs nyckelvärden i fråga om överlägsen kvalitet, komfort och fokus på detaljer. GANT Underwear erbjuder ett urval av modeller och stilar som är designade med alla mäns unika krav i åtanke, för att garantera perfekt passform och maximal komfort.

En baskollektion med oumbärliga basplagg och en säsongskollektion med inspiration från huvudkollektionen. Välj mellan snygga kalsonger, boxershorts, t-shirtar och linnen i olika färger och mönster. För allra bästa komfort och passform är alla underkläder fria från etiketter och har slät midjeresår i jacquardstickning.

Filtrera

X
THE GANT NEWSLETTER
registrerar du dig för nyhetsbrevet får du inte bara veta senaste nytt från GANT utan även 10% rabatt på ditt första köp