GANT Premium Handduksset

Artno. 852004718

999 kr

färg: White
Sheep Grey
Premium Handduksset
White
Premium Handduksset
Sateen Blue
Premium Handduksset
Se tillgänglighet i butik

Produktinformation

Handduksset i 100% bomull med våra lyxiga handdukar i tjock, supermjuk bomullsfrotté utan tvinnade fibrer för bästa möjliga absorptionsförmåga. Setet består av två 50 x 70 cm handdukar och två 70 x 140 cm handdukar. De kommer med ett fint presentband, perfekt gåva den här säsongen. Tillverkad i Portugal.

Material & tvättråd

Bomull 100%

Leverans & Retur

Leverans

GANT levererar ditt paket med Posten inom 2-3 arbetsdagar. Vid högsäsong och rea är leveranstiden något längre. När ditt paket har skickats kan du spåra paketet på Postens hemsida via länken vi skickar till dig på mail.

Frakt

Fri frakt på ordrar över 1500 kr. Returfrakt eller frakt vid byte bjuder vi alltid på. Om du väljer att hämta ditt paket i butik är frakten alltid fri.

(4.7/5 - 7 kunder)

Betyg:

Datum:

Kommentar: Själva köpet som förväntat. varken bättre eller sämre än andra. Produkten tyvärr missfärgad och returnerad [ julklapp]

Betyg:

Datum:

Kommentar: bra kvalitet, mjuka och väldigt fina

Betyg:

Datum:

Kommentar: Otroligt fina handdukar. Det blir fler av dom!

Betyg:

Datum:

Kommentar: Kvaliteten är fantastisk. Det ska bli jätteroligt att ge bort detta i julklapp. Det enda jag hade kunnat önska var att de hade varit förpackade i en kartong som jag kunde packa in. Nu blir det så uppenbart vad det är i paketet.

Betyg:

Datum:

Kommentar: Stilfulla handdukar i bra kvalité.

Betyg:

Datum:

Kommentar: Product looks good. I like it.

Betyg:

Datum:

Kommentar: Snabb leverans bra kvalitet blir en fin julklapp o