Leveranstid

Du får dina varor 2-4 arbetsdagar efter att vi har tagit emot din beställning. Under högsäsong och reaperiod kan det dröja något längre. När vi har skickat din order får du ett e-mail med en länk så att du kan spåra ditt paket.

Du kan även välja att hämta din beställning i butik. Har du valt att hämta ditt paket i en av våra butiker levereras det inom 3-4 arbetsdagar. Du meddelas via epost när paketet finns att hämta i butik. Medtag giltig legitimation och kvitto på din beställning.

Din beställning ligger kvar i butik för upphämtning i 14 dagar. Efter 14 dagar skickas ordern tillbaka till vårt lager och din beställning återbetalas.

Vi tar emot och behandlar alla beställningar i den ordning de kommer in. Din order levereras med Posten till det ombud du anger när du gör din beställning.

I nuläget levererar gant.se endast varor inom Sverige.

Om en vara är slutsåld eller inte finns i lager meddelas du om detta via e-mail.

Fraktkostnad

Standardleverans – 39 kr. Handlar du för över 1500 kr bjuder vi dig på frakten. Vid eventuellt byte eller retur bjuder vi alltid på returfrakten. Läs mer om returer här.

Hemleverans – 269 kr. Paketet levereras hem till dig på helgfria vardagar. Posten kontaktar dig för bokning av utkörning, därför är det väldigt viktigt att du fyller i det telefonnummer där Posten kan nå dig på dagtid. Fraktkostnaden för hemleverans gäller alltid, även om du har beställt varor över 1500 kr. Hemleverans omfattas inte i erbjudanden om fri frakt.

Öppet köp och bytesrätt

Du har öppet köp och bytesrätt i 30 dagar från datumet då din beställning skickas från vårt lager. För reavaror gäller också 30 dagars öppet köp och bytesrätt. Returfrakten bjuder vi alltid på. Mer information om byten och returer hittar du här.