GANT Rugger Slubber Loose Skjorta

Artno. 344917

999 kr 499 kr

färg: Offwhite
Graphite
Slubber Loose Skjorta
Offwhite
Slubber Loose Skjorta
Se tillgänglighet i butik

Produktinformation

Namnet kanske får dig att tänka på slapphet men det är långt ifrån sanningen. Skjorta i 100% grovspunnen bomull, känd för sin härligt ojämna textur, med lös passform (Loose fit), button-down-krage, en enda bröstficka och en karaktäristisk plissering med hälla bak.

Modellen är 188 cm lång och använder storlek M.

Material & tvättråd

Tvättas med liknande färger. Tvätta mörka färger separat.


Bomull 100%

Leverans & Retur

Leverans

GANT levererar ditt paket med Posten inom 2-3 arbetsdagar. Vid högsäsong och rea är leveranstiden något längre. När ditt paket har skickats kan du spåra paketet på Postens hemsida via länken vi skickar till dig på mail.

Frakt

Fri frakt på ordrar över 1500 kr. Returfrakt eller frakt vid byte bjuder vi alltid på. Om du väljer att hämta ditt paket i butik är frakten alltid fri.

Måttguide

(5/5 - 2 kunder)

Betyg:
+

Datum:

Kommentar: färgen var kanske inte överensstämmande med den "offwhite" beskrivning som gavs, åtminstone inte med min uppfattning av den färgen, alldeles för mycket gult i den, något som inte alls framgick av den digitala återgivningen vid presentationen. Här ser jag nu att den i frågan här benämns som "Cream", kanske är det bättre bättre ( en fet Norfolkcream)? Kvaliteteten i skjortan annars härlig.

Betyg:
+
+

Datum:

Kommentar: Använd det här utrymmet för att ge oss din feedback.