Hoppa till det huvudsakliga innehållet
Sista chansen: 50% rabatt
null

Ett hållbarhetsinitiativ från GANT

7 regler för att få dina plagg att hålla

7 Rules är vår syn på cirkulärt mode och är ett globalt hållbarhetsinitiativ från GANT. I enlighet med vårt motto Never Stop Learning vill vi med 7 Rules inspirera våra kunder till att bygga en långvarig relation till sina kläder.

Repair

Även plagg av hög kvalitet påverkas av slitage och kan på sikt få sig en reva eller tappa en knapp. För att förlänga livslängden på våra plagg introducerade vi 2020 livslånga reparationer på alla våra jeans. Besök någon av våra GANT-butiker så ser vi till att du kan fortsätta bära och älska dina jeans under en lång tid framåt. Hitta din närmaste butik här.

Refresh

Även små handlingar kan göra stor skillnad. Med lite extra kärlek kan dina plagg hållas fräscha och samtidigt få ett längre liv. Vi hjälper dig med användbara tips, verktyg och inspirerande råd för att dina nya garderobsfavoriter ska hålla så länge som möjligt.

Relove

Sedan 1949 har GANT skapat plagg med tidlös design och lång hållbarhet. Nu vill vi inspirera våra kunder till att förlänga livslängden på sina kläder och återanvända plagg för att ge dem nytt liv. 

Remake

Det är delarna som utgör helheten i ett vackert plagg. Därför använder vi överblivet material från tidigare produktion för att skapa våra limiterade REMAKE-kollektioner. Genom att ta vara på tyger som annars skulle glömmas bort ger dem nytt liv i dessa minnesvärda kollektioner.

Regive

Som en del av GANTs hållbarhetslöften åtar vi oss att reducera vår påverkan på jordens vattenresurser. Tillsammans med WaterAid bidrar vi till initiativet The Conserve Every Drop Project, ett projekt med målet att bygga tio stycken regnvattensystem för att förbättra vattenbesparing i Bangalore-regionen i Indien. Projektet är en del av GANTs globala arbete för hållbar utveckling och att hjälpa människor över hela världen få tillgång till rent vatten. 

Recycle

Klädåtervinning är centralt i cirkulära modet och bör vara en naturlig del av varje plaggs livscykel. Tillsammans med TexAid tar vi hand om alla GANT-plagg som våra kunder lämnar in till våra butiker och ser till att dessa återvinns på ett ansvarsfullt sätt. Genom RECYCLE uppmuntrar vi våra kunder att låta plagg de älskar bli älskade av någon annan. Hitta din närmaste butik här.

Rent

För att fortsätta inspirera till en mer hållbar modefilosofi kommer vi snart erbjuda uthyrning av våra plagg för att hjälpa fler upptäcka vår GANT-värld. Det gör det möjligt för våra kunder att prova nya delar av våra kollektioner eller unna sig något extra för ett särskilt tillfälle – samtidigt de utforskar en mer cirkulär moderesa.