GANT Diamond G The Pinpoint Oxford Skjorta

Artno. 300000

999 kr 499 kr

färg: Pastel Pink
Capri Blue
The Pinpoint Oxford Skjorta
Pastel Pink
The Pinpoint Oxford Skjorta
Se tillgänglighet i butik

Produktinformation

Som den urspungliga skjortmakaren sedan 1949, är vår GANT Diamond G Pinpoint Oxford Skjorta en äkta symbol för vårt rika skjortmakararv. Det diskret broderade ”G:et” på bröstet står för kvalitet, en designdetalj som är synonym med GANT. Den är avsiktligt sydd med fler stygn per cm för att skapa en tunn, skir känsla och har en button-down-krage sydd med mellanlägg för en välputsad, prydlig look. Tack vare den normala passformen kan du styla den som du vill. Det här är verkligen en skjorta som åldras med värdighet så bli inte förvånad om du drar fram din Pinpoint Oxford ur garderoben flera år framöver.

Material & tvättråd

MASKINTVÄTT 40C, KLORBLEKMEDEL FÅR EJ ANVÄNDAS, TORKTUMLAS MED LÅG VÄRME, VARMT STRYKJÄRN, EJ KEMTVÄTT, TVÄTTA MÖRKA FÄRGER SEPARAT


Bomull 100%

Leverans & Retur

Leverans

GANT levererar ditt paket med Posten inom 2-3 arbetsdagar. Vid högsäsong och rea är leveranstiden något längre. När ditt paket har skickats kan du spåra paketet på Postens hemsida via länken vi skickar till dig på mail.

Frakt

Fri frakt på ordrar över 1500 kr. Returfrakt eller frakt vid byte bjuder vi alltid på. Om du väljer att hämta ditt paket i butik är frakten alltid fri.

Måttguide

(4.7/5 - 6 kunder)

Betyg:

Datum:

Kommentar: Bästa skjortan från GANT. Underbar i kvalitet och textur, sitter fint, håller formen (inte min första Pinpoint...)

Betyg:

Datum:

Kommentar: Samma som ovan

Betyg:

Datum:

Kommentar: Inget problem med kvaliteten på produkterna däremot ett storleksproblem.

Betyg:

Datum:

Kommentar: Fin skjorta i kvalitet som väntat.

Betyg:

Datum:

Kommentar: Mycket bra.

Betyg:

Datum:

Kommentar: Excellent