GANT Leather Sneaker

Artno. 873631382

2 499 kr

färg: Cacao Bean
Black
Leather Sneaker
Cacao Bean
Leather Sneaker
Se tillgänglighet i butik

Produktinformation

Sneaker i Shell Cordovan som är en riktig klassiker. De har snörning fram, en elegant look och en lätt yttersula i gummi som inte bara är slitstark utan även bekväm. (Stilinfo: Shell Cordovan är hästskinn som tagit sitt namn från staden Córdoba i Spanien.)

Leverans & Retur

Leverans

GANT levererar ditt paket med Posten inom 2-3 arbetsdagar. Vid högsäsong och rea är leveranstiden något längre. När ditt paket har skickats kan du spåra paketet på Postens hemsida via länken vi skickar till dig på mail.

Frakt

Fri frakt på ordrar över 1500 kr. Returfrakt eller frakt vid byte bjuder vi alltid på. Om du väljer att hämta ditt paket i butik är frakten alltid fri.

Måttguide

(5/5 - 1 kund)

Betyg:
+
+

Datum:

Kommentar: Skorna håller toppenkvalitet, men skosnörena är av usel kvalitet. Båda skosnörena gick av när jag provade skorna första gången. Fick köpa nya skosnören av starkare och bättre kvalitet. Kanske GANT skulle fundera på att utrusta dessa högkvalitetsskor med andra kvalitetsskosnören redan från början. Jag ville ändock inte skicka tillbaka skorna bara för skosnörena, ty jag ville behålla själva skorna. Det finns faktiskt skosnören i kvalitet som matchar skorna.