Hoppa till det huvudsakliga innehållet
Sista chansen: 50% rabatt
Campaign GANT

The
Future
of
American
Sportswear

I över 70 år har vi varit med och definierat American Sportswear. Nu tar vi det ett steg längre och visar framtiden – genom att samla vårt community av nästa generations konstnärer och artister, som med nyfikenhet och kreativitet utmanar världen till att bli en bättre plats.

Featuring

Vi har en lång historia, men det betyder inte att vi blickar bakåt. För att hitta vägen framåt måste vi vara progressiva, och ifrågasätta konventionella regler och utmana status quo. På så sätt driver vi vårt arv vidare – i en hyllning till rebellerna, de modiga och kritiskt tänkande. Det är framtiden av American Sportswear.

Skådespelerska

Mathilde Warnier

Den franska skådespelerskan och modellen Mathilde Warnier fick 2011 stor uppmärksamhet när hon under en livesändning utsatte en fransk komiker för svidande kritik. Efter att ha studerat till TV-producent upptäcktes hon när hon jobbade bakom kulisserna på en inspelning – och skådespelarkarriären var ett faktum.

POET

Sonny Hall

Sonny Hall, född i södra London, är medgrundare till förlaget och poesiklubben Blue Beggar Books. Hans första diktsamling, The Blues Comes with Good News, publicerades 2019.

Skådespelare och musiker

Eliot Sumner

Den brittiske musikern, skådespelaren och musikproducenten Eliot Sumner började skriva låtar vid 15 års ålder och släppte sitt debutalbum 2019 under artistnamnet I Blame Coco. 2016 släppte de sitt soloalbum Information.

Musiker och skådespelare

Kelvin Bueno

Den brasilianske Londonbaserade musikern, modellen och skådespelaren Kelvin är basist och sångare för bandet Outer Stella Overdrive. Hans passion och engagemang för att ifrågasätta normer och likformighet speglas i texterna han skriver för bandet, vars låtar ger liv åt hans unika upplevelser.

Artist och musiker

Kelsey Lu

Kelsey Lu är en klassiskt skolad cellist och multibegåvad musiker från Charlotte, North Carolina. Deras verk befinner sig i skärningspunkten mellan konst, uppträdande, helande, aktivism och musik. Tidigare har de samarbetat med artister från vitt skilda genrer, såsom Blood Orange, Skrillex, Solange och Florence + the Machine.

Musiker, IDLES

Joe Talbot

Sångaren och låtskrivare Joe Talbot från Wales är sångare i det brittiska rockbandet Idles. Deras debutalbum Brutalism från 2017 hyllades av kritiker, liksom deras andra album, Joy as an Act of Resistance, som släpptes 2018. Deras tredje album, Ultra Mono, släpptes 25 september 2020.

Inspired By The Archive

Se mer
Kappa i ullblandning
Slutsåld

Kappa i ullblandning

4999 kr