Hoppa till det huvudsakliga innehållet
null

Walk this way

Möt vårens nya skokollektion, inspirerad av mötet mellan klassisk östkuststil och 70-talets eklektiska mode. Vi introducerar nya hållbara modeller i chunkig och djärv design som möter stilrena detaljer.

Sneakers

Med en sin förmåga att passa lika bra till skräddade kostymer som casual sportswear finns det inget som slår sneakern som den ultimata vardagsskon. Denna säsong förhöjer vi den atletiska sneakern genom att blanda in livfulla färger, volymösa silhuetter och retroelement. Subtil branding, 3D-vävda meshmaterial och lyxig mocka utgör de tekniska findetaljerna som skapar den perfekta helheten.

Sneakers

Se alla
GANT Sneakers

Loafers

Med sin starka koppling till universitetskulturen och preppymodet är loafern en tidlös klassiker som älskas för sin funktionella design och mångsidighet. Vårens kollektion är inspirerad av 70-talets estetik, där inslag av siden och skinn blandas med lyxiga GANT-detaljer som läderfoder och bekväma, stadiga sulor.

Loafers

Se alla

Sandaler

Oavsett om du spenderar sommarens långa dagar med att hänga på stranden eller utforska storstans varma trottoarer är sandalen den ultimata sommarskon. Nu introducerar vi en ny kollektion av svala sandaler att möta sommaren i - från eleganta och bohemiska modeller i skinn till moderna silhuetter med inslag av maritima element.

Sandaler

Se alla
Florri sandaler
Florri sandaler
Slutsåld

Florri sandaler

1299 kr