Hoppa till det huvudsakliga innehållet
Sale – Upp till 50% rabatt
null

Passforms- guide för skjortor

Vi har tillverkat skjortor sedan 1949 och är stolta över att vara en del av skjortans rika utveckling och pionjärer för de kännetecknande detaljer som du känner till, uppskattar och bär idag. Upptäck vår passformsguide för herrskjortor, som täcker tyger, passformer, mönster och design, för att upptäcka den perfekta passformen för dig.

Hitta din passform

Måttguide

För perfekt passform ska man lämna en fingerbredd för varje mått.

Bröst

Dra måttbandet runt kroppen från skulderbladen till den bredaste delen av bröstet. Håll (in) armbågarna i sidorna.

Hals

Placera måttbandet runt halsen och håll det något slappt. Lägg till en dryg centimeter för bekvämast passform.

Midja

Mät runt din naturliga midja. Håll måttbandet något slappt.

Ärmlängd

Mät från nacken till slutet på axeln. Mät sedan från axeln till handleden. Böj armbågen lätt när du mäter för extra rörelsefrihet. Lägg ihop dessa två mått.

null
null

NORMAL PASSFORM

Vår mest ikoniska, klassiska passform med ett prydligt utseende. Våra skjortor med normal passform har en lätt avsmalnande skärning med rak passform från bröstet till fållen. De har en klassisk krage och boxpleat för rörelsefrihet.

Köp skjortor med normal passform

null
null

RELAXED FIT

Skjortor med relaxed fit är designade för extra rörelsefrihet och komfort, och har en mer avslappnad, modern inställning till passform. De har låg axelsöm, en rak, avslappnad passform från bröstet till fållen samt ett efterveck i ryggen.

Köp skjortor med relaxed fit

null
null

SMAL PASSFORM

Vår smala passform är en mer figursydd passform för ett elegant, vårdat utseende. Den är formad och avsmalnande i midjan för en smalare silhuett, samt något smalare över biceps och med efterveck i ryggen för en skräddarsydd stil med rörelsefrihet.

Köp skjortor med smal passform