Hoppa till det huvudsakliga innehållet
null

Alla hjärtans dag

Med kärlek från GANT

Filtrera

Filtrera

7 produkter
Sussex BCG klocka

Sussex BCG klocka

2490 kr
Park Hill III klocka

Park Hill III klocka

2190 kr
Park Hill Automatic klocka

Park Hill Automatic klocka

4290 kr
Park Hill 38 klocka

Park Hill 38 klocka

2690 kr
Ledig sidenskjorta
Ledig sidenskjorta

Ledig sidenskjorta

2200 kr
Sussex klocka

Sussex klocka

2190 kr
Ledig sidenskjorta
Ledig sidenskjorta

Ledig sidenskjorta

2200 kr

Alla hjärtans dag

Alla hjärtans dag är en dag då vi får tillfälle att skämma bort de vi älskar lite extra. Letar du efter en present till din pojkvän, din mamma eller en kär vän? Hos GANT hittar du gåvorna till Alla hjärtans dag, för alla personer du håller kär.

Letar du efter en gåva till honom rekommenderar vi dig att titta på våra stilrena armbandsur, klassiska skjortor eller varma mössor. En klocka med läderarmband eller rostfritt stål är lätt att tycka om, och passar varje stil och smak – dessutom är det en fantastisk gåva. En skjorta i finaste bomull blir en fin present till såväl pappa som pojkvännen eller syskonet. Alla bör ha en välsittande, lyxig skjorta i sin garderob, eller hur? Upptäck även våra vackra sjalar eller snygga strumpor – härliga detaljer som tar hans outfit till nästa nivå.

Är du ute efter en gåva till din flickvän, mamma eller bästa vän? Då rekommenderar vi ett par varma vantar, en mysig halsduk eller en klassisk klocka med silverarmband. Med snygga vantar och en kvalitativ halsduk blir även den kallaste vinterdag trendsäker! Och varje outfit, oavsett tillfälle eller stil, går att komplettera med en klassisk armbandsklocka. I vårt sortiment hittar du mängder med accessoarer och plagg som ger ett stilsäkert och smakfullt intryck. Bland våra favoriter hittar du flera produkter att inspireras av, utforska gärna resten av vårt sortiment för mer inspiration.

Att ge bort en gåva är inte det lättaste, men vi är här för att hjälpa dig på vägen. Oavsett vad dina nära och kära gillar finns presenterna hos GANT. En stilren plånbok passar alltid, eller vad sägs om en lite finare väska? Något som alltid uppskattas är ett par härliga tofflor, där är GANT en go-to. Våra tofflor håller inte bara värmen, de lyfter även den mysigaste av outfits till en ny nivå. Ta hem den lyxiga hotellkänslan till den du tycker om, varför inte köpa ett matchande par till dig själv?